We vertellen u graag meer!

VISUAL jaarverslag

Over uw jaarverslag

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over hoe u uw jaarverslag op een hoger plan tilt. De insteek voor zo’n gesprek kan heel divers zijn: denk aan een efficiënter proces, betere aansluiting op een framework zoals integrated reporting, uw voorbereiding op de komende CSRD wetgeving vanuit de EU, corporate branding en of storytelling.


Neem direct contact op met Tjerk de Wit
tjerk@mattmo.nl
06-26616001

Tjerk de Wit
VISUAL  merken

Over het versterken van uw merk

Uw organisatie of producten in hun kracht zetten, hoe doet u dat? Is uw merk nog wel actueel en heeft het aansluiting met uw klanten en overige stakeholders? Onze strategen en designers weten raad. Zij gidsen u naar een sterk actueel en aansprekend merk dat echt verbindt.


Paul van Ravestein vertelt u graag meer
paul@mattmo.nl
06-28789431

Paul van Ravestein
VISUAL  arbeidsmarktcompensatie

Over uw arbeidsmarkt­communicatie

De huidige krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een gedegen aanpak voor het werven van aankomend, medior en senior talent. Onze specialisten helpen u graag om de strategie te formuleren en deze te vertalen naar het juiste design en pakkende content voor optimale middelen: uw wervingssite, social media template, campagnes en advertenties.


Matthijs gaat graag met u in gesprek
matthijs@mattmo.nl
06-53346979‬

Matthijs Tammes
VISUAL vastgoed

Over gebieds- en vastgoedbranding

Gedegen gebiedsontwikkeling en vastgoed­concepten vragen om een integrale aanpak die de wensen en het welzijn van gebruikers centraal stelt. Als creatief bureau verbinden wij deze met stedenbouwkundige oplossingen, bewonersparticipatie, concepting en programmering.

Marjan gaat graag met u in gesprek over onze integrale aanpak
marjan@mattmo.nl
06-51326193

Marjan Pijnenburg